Kom van je terp!

Een hub voor het Friese onderwijs

Europees samenwerken geeft leerlingen en medewerkers van scholen geweldige kansen voor persoonlijke ontwikkeling en professionalisering. Internationale leerweken, docentenuitwisselingen, samenwerken aan onderwijsvernieuwing en nog veel meer!

Learning Hub helpt je om je eerste ideeën uit te werken tot volwaardige projectaanvragen voor Europese samenwerking en EU financiering én we vinden het nog veel leuker om deze projecten vervolgens samen met je uit te voeren.

Learning Hub is de poort voor onderwijsontwikkeling en onderwijsvernieuwing van en naar onze regio. Wij verbinden graag Friese scholen aan scholen en andersoortige organisaties in het buitenland.

Nieuwsgierig hoe we je verder kunnen helpen? Neem direct contact op!

Europese samenwerking

Europese samenwerking biedt scholen meer kansen voor innovatie en uitwisseling, waardoor zij zich kunnen onderscheidenen hun studenten in staat stelt waardevolle internationale ervaring op te doen.

Versterking van regionale netwerken

We werken nooit alleen. Learning Hub Friesland werkt samen met een breed scala aan partners om Europa en Friesland dichter bij elkaar te brengen.

Uitdagingen oplossen door onderwijs

Onze projecten zijn altijd glokaal - ze leggen de link tussen de uitdagingen waar we in Friesland voor staan en de gezamenlijke mondiale doelen die we delen met onze internationale partners.

Altijd klaar om te helpen

Wij delen onze opgedane kennis met degenen die ernaar op zoek zijn, en ontwikkelen hulpmiddelen om je te helpen bij het opstarten van een nieuw project.

Laatste nieuws