Onze projecten

Learning Hub Friesland werkt samen met scholen en colleges in de regio en helpt hen bij het opzetten en beheren van Europese projecten met innovatoren uit het hele continent. Hoewel de studenten die aan onze projecten deelnemen variëren van basisonderwijs tot hoger onderwijs en de onderwerpen die we aanpakken kunnen variëren van muziekfestivals tot het opladen van elektrische voertuigen, hebben ze allemaal één ding gemeen: Friesland verbinden met de rest van Europa.

Toon projecten over:
Toon projecten over:

Digital Upbringing

Het doel van het Digital Upbringing project is om de digitale competenties van ouders te verbeteren, zodat zij hun kinderen kunnen beschermen tegen de gevaren van de digitale wereld en ze ook de kansen kunnen bieden die het te bieden heeft.

Story Valley

Story Valley zorgt ervoor dat studenten en migranten op een boeiende manier leren over elkaars erfgoed (verhalen) en hun taalvaardigheid versterken.

Young Social Makers

Het project is bedoeld om studenten en docenten in het beroepsonderwijs in staat te stellen nieuwe producten en oplossingen te ontwerpen om de sociale inclusie van mensen met speciale behoeften te stimuleren.

MCM

MCM is een participatief initiatief voor volwasseneneducatie om vertegenwoordigers van migrantengemeenschappen bij te scholen en in staat te stellen agenten te worden voor vooruitgang in de integratie en sociale inclusie van migranten als Migrant Community Mediators.

Kevin & Daniel

Het project hoopt nieuwkomers en mensen met moeilijkheden te helpen een baan te vinden in Friesland of een eigen bedrijf te starten.

DIGITAL

Dit project zal ertoe bijdragen dat docenten die met laaggeschoolde, laaggeschoolde volwassenen werken, beter in staat zijn om digitale leerstrategieën en -instrumenten te gebruiken.

C-MAP

Dit project is bedoel om teamleiders en managers te helpen de prestaties en productiviteit van teams en individuen te verbeteren.

Your Business Success

Your Business Success ontwikkelt een innovatieve benadering om aspirant-ondernemers te helpen bij het opstellen van praktische en prestatiegerichte bedrijfsplannen.