Dit project combineert lichamelijke opvoeding met andere schoolvakken op middelbare scholen, gebruikmakend van de nieuwste digitale tools.

Ons belangrijkste doel is om de schoolprestaties van leerlingen te verbeteren: een gezonde geest en een gezond lichaam zorgen ervoor dat ze beter kunnen presteren op school en daarbuiten. Dit helpt ook bij het vormen van goede gewoonten voor het latere leven en draagt ​​bij aan onderwijs in de breedste zin van het woord: wat de Duitsers “Bildung” noemen.

De Lü Interactive Playground vormt de basis van onze innovatieve nieuwe manier van multidisciplinair leren. HaLL helpt schoolcurricula aan te passen aan de 21ste eeuw door traditioneel gescheiden studiegebieden te combineren, actieve lessen en activiteiten echt te integreren gedurende de schooldag en daarna door ook te focussen op de keuzes van leerlingen op het gebied van voedsel en mobiliteit.

We leggen de nadruk op het (zelf) initiatief van de middelbare scholier, waardoor ze zelf multidisciplinaire actieve lessen en opdrachten kunnen bedenken en ontwikkelen.

Project Partners

Piter Jelles !mpulse, The Netherlands
Liceul cu Program Sportiv Botosani, Romania
GESEME, Spain
Klare Koek, The Netherlands
Arsakeio Gymnasium Patras, Greece
Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi, Turkey

Project Funders