C-MAP: helpt teamleiders en managers om de prestaties en productiviteit van teams en individuen te verbeteren.

C-MAP is een project dat wordt medegefinancierd door het Erasmus + -programma in het kader van KA202 – Strategische partnerschappen voor beroepsonderwijs en -opleiding dat teamleiders, managers en organisaties wil helpen om de prestaties van teams en individuen te verbeteren door gebruik te maken van een nieuwe coaching methodologie genaamd C-MAP’s .

Het project zal leerkrachten en trainers in beroepsonderwijs en -opleiding helpen om teamleiders en managers in Ierland, het VK, Nederland, Italië, Portugal en Bulgarije in staat te stellen effectieve coaching op het werk te implementeren, waarbij gebruik wordt gemaakt van de intellectuele output (IO), ontwikkeld onder het C-MAP project (januari 2020 – december 2021).

Verwacht wordt dat meer dan 600 personen en organisaties zullen profiteren van betrokkenheid bij het project, doordat ze direct op de hoogte worden gebracht van de resultaten en impact van het project met als doel indirect effect te hebben op nog eens 5.000 via publiciteits- en verspreidingsactiviteiten.

Doelstellingen

• Het ontwikkelen en testen van een nieuwe werkgebaseerde coaching methodologie, VET Curriculum en cursus (IO1);

• Een nieuwe VET-toolkit Coaching MAPS (IO2) ontwikkelen en testen: een Coaching MAP is een visuele assistent met belangrijke coaching vragen en een coaching traject om een ​​werkgerelateerd probleem of uitdaging aan te pakken, waardoor teamleiders en managers hun prestaties en productiviteit kunnen verbeteren.

• Een nieuw handboek voor werkgebaseerd coaches (IO3) publiceren en verspreiden waarin goede praktijken worden getoond en hoe de C-MAP methodologie gebruikt kan worden.

Project Partners

Mindshift, Portugal
Institute of Technology Tralee, Ireland
Varna Economic Development Agency, Bulgaria
Consorzio Friuliformazione, Italy
Exponential Training, UK

Project Funders