Nieuws

Lees wat we hebben gedaan

Toon nieuws over:
Toon nieuws over:

InclusionToC project: Empowering Women Migrants in VET education

16 mei 2023

Six European organizations have joined forces for a project called InclusionToC. This Erasmus+ project is dedicated to promoting the inclusion of migrant women in Vocational Education and Training (VET) through the Theory of Change (ToC) approach.

Giggin’ Policy in Barcelona

19 december 2022

Samen werken partners uit Noord-Ierland, Ierland, Spanje, Nederland en Litouwen aan de ontwikkeling van beleid om de effecten van de gig-economie op jongeren onder de aandacht te brengen.

Culture United in Edinburgh

15 december 2022

Lorna McDonald van de gemeenteraad van Edinburgh en Evelyn Moore, lerares aan de Flora Stevenson Primary School, organiseerden het Multiplier Event voor CULTURE UNITED in Edinburgh!

WTH?! in Leeuwarden

12 december 2022

40 studenten van 4 nationaliteiten werkten 5 dagen samen aan cyberveiligheid, cyberbeveiliging en ethisch hacken in Leeuwarden.

Learning Hub Friesland zoekt een bevlogen MBO stagiair!

28 november 2022

Wij zoeken een enthousiaste stagiair voor grafisch ontwerp, content creatie en communicatie vanaf februari/maart 2023.

Culture United en Smart Hands evenement in Brussel 6 december 2022

24 november 2022

Kom 6 december naar Brussel als we twee creatieve Erasmusprojecten afronden waarin ‘creativiteit’ de gemene deler is.

Save the Date for Nuffic

17 oktober 2022

Over precies een maand op 11 november organiseert Nuffic in Harlingen een inspiratiebijeenkomst voor het voortgezet onderwijs over Internationalisering en Wereldburgerschap.

Welcome aboard Eline!

5 september 2022

Nu is het officieel, Eline de Koning is toegetreden tot onze Raad van Commissarissen.

Vacature: Junior Projectmanager

19 juli 2022

Wil jij vanuit Leeuwarden graag in een internationale omgeving werken en heb je affiniteit met het onderwijs? Solliciteer dan bij Learning Hub en stuur ons uiterlijk 24 augustus je CV met motivatiebrief. De gesprekken worden ingepland in de week van 29 augustus. Bekijk hier de volledige vacature en contactmogelijkheden:

Deal4EU ambassadeurs op bezoek in Leeuwarden!

24 juni 2022

Eind mei mochten we jonge ambassadeurs ontvangen van het Deal4EU-project, afkomstig uit Spanje, Italië, Montenegro, Cyprus, Bulgarije en Slovenië.Het tweedaagse programma begon met Anne Graswinckel die een ideeënworkshop gaf, en de deelnemers leerden wat zij op individueel niveau kunnen doen om Europa duurzamer te maken. Na de lunch werden de deelnemers uitgenodigd bij BOSK, waar […]

Nederlandse leerlingen van Vlieland bezoeken een school op Hrisey, IJsland!

Binnen het Island Schools project zijn er 4 weken ingelast, waarin leerlingen van de ene eilandschool, na 6 weken gewerkt te hebben aan de SDG-gerelateerde uitdagingen, de andere school bezoeken om hun relatie met elkaar te versterken. Dat is wat er in mei gebeurde, toen de leerlingen van De Jutter naar IJsland reisden om persoonlijk […]

Learning Hub Friesland zoekt enthousiaste HBO & MBO stagiaires!

21 juni 2022

Learning Hub Friesland werkt voor het onderwijs en met het onderwijs: actief betrekken van studenten is een essentieel onderdeel van onze bedrijfsvoering. Daarom zijn er bij ons altijd stagiaires aan het werk, vanuit het MBO en het HBO. Lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen? We nemen jaarlijks op twee momenten stagiaires […]